اطلاعات بیشتر
مدارك مورد نياز درخواست ويزاي اسپانيا :
  • تمامي افراد بايد گذرنامه جدا داشته باشند.+ اصل مدارك الزاميست.
  • اصل گذرنامه امضاشده با 6 ماه اعتبار از تاريخ سفر و دو صفحه خالي + كپي از تمام صفحات گذرنامه جديد و قديم(حتي صفحات خالي)- اگر پاس جديد هيچ ويزايي نداشت ويا شنگن نداشت كپي از تمام صفحات گذرنامه قديمي الزاميست.
  • 4 قطعه عكس حتما" 4 × 3 ( حتماً رنگي با زمينه كاملاً سفيد / جديد و از يك نوع براي تمامي افراد حتي نوزادان نيز عكس الزامي است). لطفاً از ارسال عكسهاي خانوادگي به دفتر جداً خودداري كنيد.
  • شناسنامه
  • مدارك معتبر مالي به لاتين(پرينت بانكي 6 ماهه + اعلام موجودي به زبان انگليسي از روابط بين الملل بانك مربوطه با ذكر تلفن بانك).
  • مدارك ملكي ( منزل / زمين و ... ).
  • مدارك معتبر شغلي ( روزنامه رسمي / جواز كسب / پروانه مطب / كارت وكالت/ فيش حقوقي/ ليست بيمه متقاضي/ حكم كارگزيني و ... ).
  • گواهي اشتغال با ذكرسمت ،تاريخ استخدام وميزان حقوق دريافتي و كارت دانشجويي براي دانشجويان.
  • حكم بازنشستگي و حساب بانكي براي بازنشستگان.
كليه حقوق مادي و معنوي اين وب سايت براي شركت مسافرتي ققنوس محفوظ مي باشد.